Oscar Autoverhuur Schakelt Versnelling Hoger: Deense Mobiliteitsstartup Baant zich een Weg in de Belgische Autoverhuurmarkt

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

De Deense mobiliteitsstartup, Oscar Autoverhuur, die de Nederlandse autoverhuurmarkt vakkundig heeft weten te veroveren, richt nu haar pijlen op België. Met de opening van haar nieuwste locatie in Lokeren, zet het bedrijf haar snelle expansie voort. De vernieuwende aanpak van Oscar brengt een nieuwe dynamiek in de autoverhuursector. 

Bezoek de Oscar Autoverhuur Lokeren locatie hier.

Het in Denemarken gevestigde bedrijf Oscar is geen onbekende in de wereld van startups. In zowel 2021 als 2022 werd het bedrijf door de Deense Kamer van Koophandel uitgeroepen tot “Beste e-commerce startup”. In slechts twee jaar tijd heeft Oscar meer locaties geopend in Denemarken dan Sixt, Europcar en Avis samen. En het lijkt erop dat ze nu hetzelfde tempo hanteren voor de Belgische markt.

Bij Oscar worden traditionele bedrijfsmodellen op hun kop gezet. Het bedrijf werkt met lokale autodealers en maakt gebruik van hun onbenutte auto’s, zoals leenauto’s, leasing retours of auto’s die niet zo snel verkopen als verwacht. Dit stelt dealers in staat om een extra inkomstenbron te genereren terwijl Oscar lage tarieven kan aanbieden en kan uitbreiden naar kleinere steden en plattelandsgebieden waar traditionele autoverhuur niet altijd haalbaar is.

Oscar in Lokeren, die de handen ineen heeft geslagen met Drivio, opende pas in december 2023 de deuren. Toch biedt deze vestiging al een ruime keuze aan zowel personenauto’s als busjes. 

Het succes van deze Deense startup ligt in hun unieke bedrijfsmodel, dat lokaal ondernemerschap stimuleert en klanten meer keuzemogelijkheden biedt. Bij Oscar Autoverhuur kan je rekenen op een persoonlijke en flexibele service. Met hun innovatieve aanpak heeft Oscar de potentie om de Belgische autoverhuurmarkt op zijn kop te zetten. 

Lezers die meer willen weten over Oscar Autoverhuur of interesse hebben in hun diensten, kunnen de website van de Lokeren locatie bezoeken via deze link.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category